Over #Gamers4life

Met al jullie inspanningen, gulle donaties en uitbundige activiteiten zijn wij verheugd de opbrengst van #Gamers4Life 2019 met jullie mede te delen.

Dit jaar heeft #Gamers4Life in totaal € 51.971,- ingezameld voor het goede doel!

Een fantastische prestatie waaruit blijkt dat gamers maar al te graag een extra leven inzetten voor een ander! Dit waanzinnige geldbedrag is tot stand gekomen dankzij alle geweldige initiatieven van gamers over heel Nederland en België en we willen daarom namens KiKa en Kinderkankerfonds iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk bedanken! #gamers4life is een initiatief van Game Mania om gamers te engageren om van alles rond gaming te doen voor het goede doel! Alle acties staan in het teken van het goede doel. Dit jaar zetten we ons allemaal in voor het Kinderkankerfonds in België en KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) in Nederland. Elke actie is welkom! Dus organiseer een game-avond, een toernooi, een stream ... of bak gamekoekjes bakken of haak gamefiguren, het kan allemaal! Op deze #gamers4life website kan je geen acties voor De Warmste Week registreren, dat doe je op de website van deze actie. Hier kunnen gamers hun actie wel aanmelden zodat andere gamers mee kunnen gamen voor het goede doel!

Want wij gamers zetten graag een leven in voor anderen... ;)


Wat is #gamers4life?

Met #gamers4life wil Game Mania gamers verzamelen om acties te ondernemen voor het goede doel. Alle acties staan in teken van een goed doel naar keuze, want gamers zetten graag een leven in voor anderen. 😉


Over de #gamers4life wedstrijd

De #gamers4life-wedstrijd is een actie van Game Mania waarbij je gameprijzen kan winnen.  In iedere Game Mania-winkel in België of Nederland of via de online shop kan je unieke wedstrijdcodes aankopen voor €2. De opbrengst van de wedstrijdticketverkoop in België gaan via De Warmste Week naar het Kinder Kankerfonds, de opbrengst in Nederland is ten voordele van KiKa, de Stichting Kinderen Kankervrij.


Wat is De Warmste Week?

De Warmste Week van Music For Life is een initiatief van de Belgische radiozender Studio Brussel. 3 radiopresentatoren kamperen een week en engageren iedereen om acties op te zetten voor het goede doel. En deze goede doelen kies je zelf per actie.

Met de aandacht die de dj’s genereren, informeren ze het publiek over de doelen van dit jaar en roepen ze op om in actie te komen: tegen betaling verzoeknummers aanvragen, doneren en evenementen opzetten die bezocht kunnen worden, zoals een gamemarathon in de kantine van je voetbalvereniging of een rooftopparty op je dakterras (ja inderdaad, midden in de winter). Alles wat geld en awareness opbrengt voor deze drie doelen is geoorloofd!


Heb je een idee maar ben je nog niet geregistreerd als actie?

Surf naar de websites van De Warmste Week om je actie te registreren. Voor De Warmste Week kan je je actie hier registreren.
Doe je een actie in gamingthema voor één van onze goede doelen, laat het ons weten via hello@gamers4life.be of hello@gamers4life.nl.


Waar gaan de opbrengsten van De Warmste Week naartoe?

Bij De Warmste Week kies je zelf welk goede doel je wil steunen. De acties opgezet door Game Mania zelf zijn ten voordele van het KinderKankerfonds.


Ik heb nog geen goed doel voor 'De Warmste Week'.

Je vindt alle goede doelen terug op de site van De Warmste Week.

Onze eigen Game Mania-acties zijn ten voordele van het Kinderkankerfonds en in Nederland voor KiKa, de Stichting Kinderen Kankervrij.


Hoe kan ik deelnemen aan de wedstrijd?

Bij je Game Mania-winkel of online kan je een ticket met een unieke code aankopen. Die code kan je gebruiken bij het online invullen van het wedstrijdformulier. Je maakt kans op fantastische gamingprijzen en de opbrengst gaat naar het goede doel.


Toch nog vragen?

Stuur je vraag naar hello@gamers4life.be of hello@gamers4life.nl.

Deel deze page

#gamers4life mogelijk dankzij You, we the gamers!