De Warmste Week van Music for life en 3FM Serious Request

Gamers Unite voor het Goede Doel!

Dit jaar heeft #Gamers4Life in totaal € 51.971,- ingezameld voor het goede doel! Een fantastische prestatie waaruit blijkt dat gamers maar al te graag een extra leven inzetten voor een ander!

Wat doe jij?

Hieronder kan je jouw gamers-actie aanmelden. Als je ervoor kiest om de actie ten behoeve van De Warmste Week te doen, is het belangrijk dat deze alvast geregistreerd is op de website van De Warmste Week. MEER WETEN >

Dit adres wordt niet gepubliceerd op de website.

Voor welke actie zet jij je dit jaar in?

Dat kan je nickname, clan-naam, vereniging ... zijn

DIT VELD DIENT VOOR DE ADMIN, GELIEVE IN HET BESCHRIJVING VELD VAN DE GEBRUIKER EEN SPATIE ZITTEN

Hoeveel wil je inzamelen of heb je reeds ingezameld?

Over #Gamers4life


Wat is #gamers4life?

Met #gamers4life wil Game Mania gamers verzamelen om acties te ondernemen voor het goede doel. Alle acties staan in teken van een goed doel naar keuze, want gamers zetten graag een leven in voor anderen. 😉


Over de #gamers4life wedstrijd

De #gamers4life-wedstrijd is een actie van Game Mania waarbij je gameprijzen kan winnen.  In iedere Game Mania-winkel in België of Nederland of via de online shop kan je unieke wedstrijdcodes aankopen voor €2. De opbrengst van de wedstrijdticketverkoop in België gaan via De Warmste Week naar het Kinder Kankerfonds, de opbrengst in Nederland is ten voordele van KiKa, de Stichting Kinderen Kankervrij.


Wat is De Warmste Week?

De Warmste Week van Music For Life is een initiatief van de Belgische radiozender Studio Brussel. 3 radiopresentatoren kamperen een week en engageren iedereen om acties op te zetten voor het goede doel. En deze goede doelen kies je zelf per actie.

Met de aandacht die de dj’s genereren, informeren ze het publiek over de doelen van dit jaar en roepen ze op om in actie te komen: tegen betaling verzoeknummers aanvragen, doneren en evenementen opzetten die bezocht kunnen worden, zoals een gamemarathon in de kantine van je voetbalvereniging of een rooftopparty op je dakterras (ja inderdaad, midden in de winter). Alles wat geld en awareness opbrengt voor deze drie doelen is geoorloofd!


Toon alle

#gamers4life mogelijk dankzij You, we the gamers!