Afgelopen

De #gamers4life wedstrijd [Nederland]

In elke Game Mania winkels en online, Nederland
04 - 25 December 2019
Uur: 24:00

Georganiseerd door: Game Mania

Met al jullie inspanningen, gulle donaties en uitbundige activiteiten zijn wij verheugd de opbrengst van #Gamers4Life 2019 met jullie mede te delen.

Dit jaar heeft #Gamers4Life in totaal € 51.971,- ingezameld voor het goede doel!

Een fantastische prestatie waaruit blijkt dat gamers maar al te graag een extra leven inzetten voor een ander! Dit waanzinnige geldbedrag is tot stand gekomen dankzij alle geweldige initiatieven van gamers over heel Nederland en België en we willen daarom namens KiKa en Kinderkankerfonds iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk bedanken!

Via de #Gamers4life-wedstrijd kan je kans maken op fantastische gameprijzen. In iedere Game Mania-winkel in België of Nederland (dat zijn er maar liefst 80) of via de online shop kan je vanaf 4 december unieke wedstrijdcodes aankopen voor €2 waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Hoe meer codes je aankoopt, hoe meer kans je maakt en hoe meer wij kunnen schenken aan KiKa, de Stichting Kinderen Kankervrij! Met deze code(s) kan je deelnemen aan onze wedstrijd en maak je kans op allerlei prijzen. Beantwoord de wedstrijdvragen, de schiftingsvraag en laat je unieke code na. Voor Nieuwjaar maken we de winnaars bekend.
Wie weet ben jij één van de gelukkigen met een nieuwe game, gadget of console en maak je ook iemand anders gelukkig.Bekijk hier de actie

Deel deze actie

#gamers4life mogelijk dankzij You, we the gamers!