Afgelopen

Game Changers: Gamen voor het Goede Doel

Feestcafe de Rietschoof te Aalst, Nederland
15 - 17 February 2019
Uur: 12.00

Streefbedrag: € 3500
Georganiseerd door: Game Changers / StarGamers.nl
Zet 15 t/m 17 februari maar vast in je agenda, want StarGamers gaat, in samenwerking met Gameke.nl: Eerlijke verkoop van Games, Consoles, Merchandise Facebook groep, een fantastisch streaming event organiseren voor A.L.S. Nederland: Iets met streaming, challenges en hele mooie gaming-items in de veiling voor het goede doel!

In de voorgaande twee jaren hebben wij ook twee mooie evenementen neergezet. In december 2016 hebben wij in vier dagen € 1.878 binnen weten te halen voor het Beatrix Spierfonds, en in februari 2018 mochten wij in drie dagen tijd maar liefst € 3.574 schenken aan het Nationaal MS Fonds.

Naar aanleiding van ons streamingevenement de afgelopen twee jaar, willen wij aankomende februari 2019 weer een prachtig evenement in elkaar zetten. In december 2016 hebben wij in vier dagen € 1.878 binnen weten te halen voor het Beatrix Spierfonds, en in februari 2018 mochten wij in drie dagen tijd maar liefst € 3.574 schenken aan het Nationaal MS Fonds.


Tijdens deze dagen spelen wij de vetste games, ontvangen wij diverse gasten en zullen we honderden gaming gerelateerde zaken, zoals goodies, t-shirts en games, veilen voor A.L.S. Nederland Houdt dus goed de StarGamers.nl website, Facebook, Instagram pagina in de gaten.

Zorg er ook zeker voor dat je lid wordt van de Game Changers NL Facebook pagina om op de hoogte te blijven!

Doneren is al mogelijk via https://www.alsacties.nl/team/gamechangers/doneren

Bekijk hier de actie

Deel deze actie

#gamers4life mogelijk dankzij You, we the gamers!