We want you… to game for charity!

We willen dat jullie zich engageren voor het goede doel: Gamers unite voor het goede doel!

Via #Gamers4life verzamelen we alle gamers om iets te doen in gaming-thema voor het goede doel. Super Mario-koekjes bakken, golfen op de Wii met je grootouders, een Rocket League toernooi … organiseren… Ieder game-excuus is goed om geld in te zamelen. Heb je nog geen idee wat jij kan doen, kijk dan zeker even bij onze superdope inspiratie tips!

Daarnaast kan je ook via de #Gamers4life-wedstrijd kans maken op fantastische gameprijzen. In iedere Game Mania-winkel of via onze online shop kan je vanaf 4 december unieke codes aankopen voor €2 (maar koop er gerust zoveel als je wilt) waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Met deze code kan je deelnemen op deze website en maak je kans op allerlei prijzen. Zo kan je het goede doel steunen én je eigen gamers-collectie uitbreiden!

Over het Kinderkankerfonds en KiKa

Het Kinderkankerfonds

De opbrengst van de #Gamers4life-wedstrijd in de Belgische winkels staat in teken van De Warmste Week. Als goede doel koos Kris Lenaerts, CEO van Game Mania, ervoor om het Kinderkankerfonds te helpen. Het Kinderkankerfonds heeft sinds haar oprichting talrijke initiatieven genomen om het lot van zieke kinderen te verbeteren: materiële hulp voor de afdeling, financiële ondersteuning op maat voor de gezinnen,…

Stichting Kinderen Kankervrij – KiKa

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. KiKa strijdt ervoor om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Deel deze post

#gamers4life mogelijk dankzij You, we the gamers!